Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Van Edelstaal, Ring Van and more!

Romantische Tekst Ring van Edelstaal

Brace kralen armband uitgevoerd met natuurstenen en edelstaal elementen. De armband is rekbaar en geschikt voor een polsmaat van 20-22cm. Brace sieraden worden geleverd in geschenkverpakking.

Muzieknoten oorbellen in de kleur rosé goud gemaakt van 316L kwaliteits edelstaal.Muzieknoten oorbellen hebben een afmeting van 1,3 bij 0,6 cmEIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

Shamballa oorknopjes damesStalen shamballa oorknopjes in de kleur zilver, de zirkonia's zijn turquoise van kleur.De zirkonia bolletjes hebben een afmeting van 6 mm ;EIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

Luxe oorknopjes met ;zwarte zirkonia, oorbellen geschikt voor dames.Oorknopjes met zirkonia hebben een afmeting van 4 mmStalen sieraden eigenschappenSieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

Flower oorknopjes dames staalFlower oorknopjes dames gemaakt van chirurgisch staal in de kleur zilver.Zilverkleurige oorbellen in de vorm van een bloemAfmeting is 0,6 bij 0,6 cm ;EIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

Zwarte zirkonia oorknoppenZilverkleurige oorknoppen vervaardigd uit juweliers kwaliteit chirurgisch staal met een zwarte zirkonia van 5 mm.EIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

Stalen oorbellen met een zirkonia in de vorm van een kubus. De kubussen hebben een afmeting van 6 mm.EIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen.

Stainless steel oorbellen HEART, oorbellen met een hart in de kleur roodOorbellen hebben een afmeting van 6 bij 7 mmEdelstaal verkleurt niet en geeft niet af op de huid.Edelstaal is anti-allergischEIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen. Door de hardheid van rvs vervormen de sieraden niet of nauwelijks.

OORBELLEN MET STRASS STEENTJESStainless steel oorbellen met roze strass steentjes. De oorbellen zijn zilver van kleur.Stalen dames/kinder oorbellen hebben een afmeting van 3 mmEIGENSCHAPPEN STALEN OORBELLEN:Sieraden worden steeds vaker gemaakt van edelstaal, vanwege de voordelen ten opzichte van andere metalen.