Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Net Wat, However and more!

Een ruimte afsluiten zonder de ruimtelijkheid te beperken? Met een glazen binnendeur kunt u uw woning of kantoorpand in de buurt van Aerdenhout een open uitstraling geven en toch afzonderlijke ruimtes creëren. Een glazen deur laat licht door en biedt uitzicht terwijl het toch voor net wat meer privacy zorgt als u delen laat zandstralen of beprinten.

Metaal bewerkingbedrijf Kramer Staaltechniek BV biedt u vele mogelijkheden als u een metalen hekwerk wilt laten maken en/of verfraaien. Op die manier vormt een metalen hekwerk niet alleen simpelweg de omheining van uw terrein, maar draagt het bij aan de uitstraling van uw woning als geheel én zorgt het voor een stijlvolle in- en uitgang van uw terrein voor uzelf en uw gasten. Kramer Staaltechniek bespreekt graag met u de diverse mogelijkheden om een prachtig en stijlvol metalen hekwerk te…

Kathodische Bescherming is een elektrochemische methode waarbij corrosie van de wapening in beton kan worden vertraagd of stopgezet.

Fiberscan B.V. is opgericht in 2002 en gespecialiseerd asbestinventarisatie conform SC-540. Fiberscan is gevestigd in de Haarlemmermeer in de directe nabijheid van Luchthaven Schiphol. Een zusterbedrijf van Fiberscan is Terrascan. Terrascan richt zich op bodemonderzoek, bodemsanering en advies op het gebied van bodemverontreiniging.

De meeste industriebouwen, maar ook steeds meer woningen, steunen op een oerdegelijke staalconstructie. Belangrijk bij de realisatie van projecten met een staalconstructie is dat er met verschillende aspecten rekening wordt gehouden. Het zijn net deze aspecten die we al jaar en dag onder de knie hebben.

Tagra is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren van alle soorten tapes. Zo kunnen wij niet alleen bijvoorbeeld Tesa dubbelzijdig tape leveren voor de scherpste prijs maar ook zorg dragen voor de handling of de grafische afwerking van uw product!

Kunstwerk 17 ligt in de Maastrichterweg in Meerssen en overspant de spoorlijn Maastricht – Heerlen. edilon)(sedra Contracting vergrootte de draagkracht van de brug en voerde renovatiewerkzaamheden uit.

Asbest Analyse Wilt u een asbest analyse uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u een sloopmelding doet? Maak gebruik van Fiberscan. Wij werken conform onze SC 540 certificering, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening.

Bent u op zoek naar een asbest adviesbureau in Leiden? Wij hebben ruime ervaring, beschikken over diverse specialisten en zijn in het bezit van het SC 540 certificaat. Dit maakt ons tot de specialist in uw omgeving, op het gebied van asbest inventariseren.

Asbest is in de vorige eeuw op grote schaal gebruikt als materiaal voor de meest uiteenlopende producten. Sinds 1993 is dit verboden. Het is daarom raadzaam om de partijkeuring asbest te laten verrichten voordat u gaat beginnen aan uw werkzaamheden. Bij renovatie van gebouwen en/of objecten en bij ontwikkeling of activiteiten in de bodem en/of puin moet namelijk eerst de aanwezigheid van asbest worden onderzocht. Wij voeren de partijkeuring asbest uit in uw bodem, puin en gebouwen en…