Assalamualaikum    Pernah dengar kurung Erin Malik? simple ja baju ni. Basically macam kurung Pahang  cuma tak dak pesak.   Btw apa kegunaan...

Assalamualaikum Pernah dengar kurung Erin Malik? simple ja baju ni. Basically macam kurung Pahang cuma tak dak pesak. Btw apa kegunaan...

Assalamualaikum!   Baju side godet ni adalah fesyen baru yang tengah hot! baju ni sangat sesuai untuk orang plus size  sebab dia boleh bagi ...

baju ni sangat sesuai untuk orang plus size sebab dia boleh bagi .

Assalamualaikum        Hari ni saya nak share pola Kurung Doll atau nama english nya Empire Peplu...

Assalamualaikum Hari ni saya nak share pola Kurung Doll atau nama english nya Empire Peplu...

Assalamualaikum    Untuk pola baju kali ni  memerlukan  5.5m kain bidang 45"  5m bidang 60"   Untuk normal size xs - xl   untuk pl...

Assalamualaikum Untuk pola baju kali ni memerlukan 5.5m kain bidang 45" 5m bidang 60" Untuk normal size xs - xl untuk pl...

Assalamualaikum     Hai!  hari ni saya nak share pola jubah longgar atau pun jubah A cut    sangat ...

Assalamualaikum Hai! hari ni saya nak share pola jubah longgar atau pun jubah A cut sangat ...

POLA KURUNG MODEN RALAT: 2 formula di atas tu terbalik 'keliling dada/8' patutnya diatas. dan yg 'keliling dada/4' di tepi.

POLA KURUNG MODEN RALAT: 2 formula di atas tu terbalik 'keliling dada/8' patutnya diatas. dan yg 'keliling dada/4' di tepi.

Pinterest
Search