Explore Pastry, Pizza and more!

9

Pastry,Pizza

RUČAK KOJI BI MOGLA JESTI SVAKI DAN PLUS RECEPT ZA OSVJEŽAVAJUĆI UMAK – FOODOLINA

RUČAK KOJI BI MOGLA JESTI SVAKI DAN PLUS RECEPT ZA OSVJEŽAVAJUĆI UMAK – FOODOLINA

Macedonian Pie of Greens and Cheese | The Culinary ChaseThe Culinary Chase

Macedonian Pie of Greens and Cheese | The Culinary ChaseThe Culinary Chase

Spinach and ricotta filo pie: This vegetarian pie made with filo pastry is very light at under 200 calories per slice. Ready in under an hour you can make it ahead and cook it when you need it.

Spinach and ricotta filo pie recipe

Spinach and ricotta filo pie: This vegetarian pie made with filo pastry is very light at under 200 calories per slice. Ready in under an hour you can make it ahead and cook it when you need it.

Pastry,Pizza

ROLADA OD ŠUNKE,SIRA I VRHNJA! JEDNOSTAVNA I BRZA ROLADA OD 4 SASTOJKA….

ROLADA OD ŠUNKE,SIRA I VRHNJA! JEDNOSTAVNA I BRZA ROLADA OD 4 SASTOJKA….

Ева ни раскажа дека во нејзиното семејство веќе не се купува леб… одлична замена се тортиљите кои се неверојатно вкусни, но и многу  здрави, поради семките во нив… Во период на пости, Е…

Посни тортиљи со ленено семе и семки од сончоглед

Ева ни раскажа дека во нејзиното семејство веќе не се купува леб… одлична замена се тортиљите кои се неверојатно вкусни, но и многу здрави, поради семките во нив… Во период на пости, Е…

Pinterest
Search