Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Super Ofertë and more!

Festat bëhen edhe më të bukura kur ka ULJE. Dhuroni produkte adidas dhe bëni dikë të lumtur. #adidas #SALE

Mirëmëngjes miq, Dita e sotme nis me SUPER OFERTA. GJITHÇKA ME ULJE VETËM PËR JU TË DY. Ju mirëpresim në dyqanet e autorizuara adidas dhe Reebok në TEG, QTU, Citypark, M.Shyri pranë Vodafone, Durrës, Fier dhe Vlorë.

Mirëmëngjes miq, Ju mirëpresim në dyqanet tona të autorizuara adidas & Reebok. Do të gjeni shumëllojshmëri ofertash. :) Ofertat janë të vlefshme edhe sot, ndaj nxitoni!!!

Boom Ofertash në dyqanet Reebok. Çdo produkt e gjeni me 50-70% ULJE. #Reebok #TEG #Citypark #M_Shyri #SUPEROFERTA #SUPERÇMIME #ULJE

Super Ofertë

Hey fëmijë, Ju ftojmë të festoni me ne 1 Qershorin! 50% ulje në të gjitha produktet për fëmijë Reebok. 30% ulje në të gjitha produktet për fëmijë adidas. Këto oferta janë të vlefshme vetëm në 1 Qershor. Ju mirëpresim në adidas & Reebok TEG, QTU, Citypark, Myslym Shyri, Vlorë, Durrës, Fier dhe adidas Triangolo

Super Ofertë,Running Shoe

Super Ofertë