Explore these ideas and much more!

Explore related topics

Resultado de imagen de illa de la llum

Resultado de imagen de illa de la llum

P L O T _ 01 – Illa de la Llum | GRC studio

P L O T _ 01 – Illa de la Llum | GRC studio

small kitchen seems very bright because of the white. black accents. Double height cabinets. Love the barstools.

A Kitchen Look We Love: Black + Marble

small kitchen seems very bright because of the white. black accents. Double height cabinets. Love the barstools.

Pirates i tresors - Chris Mould; Chris Mould.  Atreveix-te a conèixer els bergants més cruels i despietats que mai han solcat els set mars en aquests deu relats sobre pirates terribles d'arreu del món. Un llibre escrit i il·lustrat per Chris Mould. La llegenda de Davy Jones Dionís i els pirates L'illa del Tresor Jack Camacreuat L'home que feia deu La música de Mochimitsu L'escarabat d'or Por a la llum d'una espelma La tinta d'un mort La Joia de Bengala.

Pirates i tresors - Chris Mould; Chris Mould. Atreveix-te a conèixer els bergants més cruels i despietats que mai han solcat els set mars en aquests deu relats sobre pirates terribles d'arreu del món. Un llibre escrit i il·lustrat per Chris Mould. La llegenda de Davy Jones Dionís i els pirates L'illa del Tresor Jack Camacreuat L'home que feia deu La música de Mochimitsu L'escarabat d'or Por a la llum d'una espelma La tinta d'un mort La Joia de Bengala.

Clima espacial i meteorologia han entrat en conjunció per oferir-nos una imatge ben curiosa: un arc de Sant Martí nocturn, coincident amb una aurora boreal (a l'extrem esquerre). La fotografia va ser presa el 23/11/12 pel fotògraf John Gray, a l'illa de Lewis, la més gran de les Hèbrides exteriors escoceses. Els arcs de Sant Martí nocturns es  produeixen quan hi ha llum de lluna molt brillant que es refracta i reflecteix a les gotes d'aigua en suspensió a l'atmosfera.

Clima espacial i meteorologia han entrat en conjunció per oferir-nos una imatge ben curiosa: un arc de Sant Martí nocturn, coincident amb una aurora boreal (a l'extrem esquerre). La fotografia va ser presa el 23/11/12 pel fotògraf John Gray, a l'illa de Lewis, la més gran de les Hèbrides exteriors escoceses. Els arcs de Sant Martí nocturns es produeixen quan hi ha llum de lluna molt brillant que es refracta i reflecteix a les gotes d'aigua en suspensió a l'atmosfera.

Del 4 al 10 de novembre a la Biblioteca BCUM us oferim: Harris, Joanne. L'Illa de l'esperança. Barcelona : La Magrana, 2003. http://cataleg.upc.edu/record=b1246293~S1*cat Cussà, Jordi. El Noi de Sarajevo. Barcelona : Proa, 2010. http://cataleg.upc.edu/record=b1373551~S1*cat Gamberale, Chiara. La Llum a casa dels altres. Barcelona : Edicions 62, 2012.  http://cataleg.upc.edu/record=b1412172~S1*cat

Del 4 al 10 de novembre a la Biblioteca BCUM us oferim: Harris, Joanne. L'Illa de l'esperança. Barcelona : La Magrana, 2003. http://cataleg.upc.edu/record=b1246293~S1*cat Cussà, Jordi. El Noi de Sarajevo. Barcelona : Proa, 2010. http://cataleg.upc.edu/record=b1373551~S1*cat Gamberale, Chiara. La Llum a casa dels altres. Barcelona : Edicions 62, 2012. http://cataleg.upc.edu/record=b1412172~S1*cat

Illa de la Llum (residential building) by Lluís Clotet and Ignacio Paricio (2005).  Pg de García Fària with c/ de la Selva de Mar.

Illa de la Llum (residential building) by Lluís Clotet and Ignacio Paricio (2005). Pg de García Fària with c/ de la Selva de Mar.

987 - Illa de la Llum Housing at Diagonal Mar987.jpg (607×830)

987 - Illa de la Llum Housing at Diagonal Mar987.jpg (607×830)

Antiga Fàbrica Lehmann  Només posar un peu al carreró que condueix a l'interior d'illa, al recinte de l'antiga Fàbrica Lehmann (Consell de Cent, 159), sentireu una lleugera brisa, com si la temperatura disminuís. Aprofiteu aquesta llarga ombra. Si avanceu trobareu la llum i descobrireu una petita joia industrial amb pinzellades de vegetació.

Antiga Fàbrica Lehmann Només posar un peu al carreró que condueix a l'interior d'illa, al recinte de l'antiga Fàbrica Lehmann (Consell de Cent, 159), sentireu una lleugera brisa, com si la temperatura disminuís. Aprofiteu aquesta llarga ombra. Si avanceu trobareu la llum i descobrireu una petita joia industrial amb pinzellades de vegetació.

Pinterest
Search