Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Nog Mee and more!

MEISJE MET GEKRUISTE ARMEN gemaakt uit opaalsteen. Nog mee bezig. 2014

Hilton geeft mooie foto's weer van hun hotels en omgevingen. Mensen kunnen vervolgens deze beelden pinnen en dit zorgt voor een beter imago en ook stijgt hun naambekendheid hier nog extra mee. https://nl.pinterest.com/hiltonhotels/)

Permeke raakte in de jaren twintig gefascineerd en geïnspireerd door kunst uit primitieve culturen en legde een verzameling Afrikaanse beeldjes aan. In 1935 bracht het Belgische zeilschip ‘Mercator’ door toedoen van een Frans-Belgische expeditie twee Moai (reuzenbeelden) mee van Paaseiland. Eén van de beelden bevindt zich nog steeds in Brussel, in het Koninklijke Museum voor Kunst en Geschiedenis. Het deed indertijd veel stof opwaaien in de pers.

21/53 heerlijk boek waarin je mee wordt gezogen in de geschiedenis van de 18e eeuw, zonder dat het saai wordt. Dikke pil, maar de moeite waard. Je ziet als het ware de beelden erbij en daarom lees ik graag.

Museum of Modern Art (MoMA)

#JayZ besluit zich (nog) meer in de kunst-scene te ontwikkelen. Dit uitte zich in het plaatsen van een combinatie van klassieke beelden met een kunstwerk van #BeAndr op de cover van ‘#MagnaCarta...Holy Grail’, het dionysisch investeren in kunst en het ontwikkelen van een carrière als performance artiest door zes uur lang ‘Picasso Baby’ in de New Yorkse kunstgalerie ‘#PaceGallery’ te playbacken. Een aantal herauten van de hedendaagse kunstwereld, waaronder #MarinaAbramovic, werkten mee

91 "Denken in visuele beelden en associaties maken is eenvoudigweg een andere vorm van denken tegenover het verbale lineaire denken." Als kunstenaar, schrijfster en poëet kom ik hier goed mee weg, als 'normaal' functionerend iemand is het moeilijker, en naast al die verwarrende emoties door onbegrip, soms bijna onhaalbaar. Ik ga vanaf nu weer schrijven op mijn 'autisme-bord' Facial Expressions... kijken of ik tot meer inzichten kom, maar liever nog tot betere en directere hulp. 23/02

Avedon maakte naam als revolutionair modefotograaf. Toen hij in 1946 naar Parijs trok, werd modefotografie nog in de studio bedreven, met statische modellen als etalagepoppen. Avedon haalde de modellen uit de studio en trok er de wereld mee in, om zijn foto's zo dynamisch mogelijk te maken: hij wilde levende beelden creëren in plaats van poserende mannequins.

Marlene Dumas (1953) is een in Zuid-Afrika geboren kunstenares. Toen ze een beurs kreeg om te studeren aan het Nederlandse kunstenaarsinstituut Ateliers '63, verhuisde Dumas in 1976 naar Amsterdam, waar zij nog steeds woont en werkt. Het thema tegenstelling, waar zij in haar leven in Zuid-Afrika met de apartheid veel mee te maken had (blanken tegenover zwarten, cultuurverschillen, confrontatie van de geslachten), beïnvloedde haar werk.

IP Camera Wanscam HD 720P HW0021 Met Opname Wij bieden u een IP Camera aan waar u mee op een makkelijke manier mee kan kijken via computer/laptop smartphone of tablet. Vanwege de P2P techniek werkt de camera ook direct al buiten uw eigen netwerk via uw 3G of 4G. Er zit ook een audio functie op deze IP Camera dus is het meeluisteren en terugspreken mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker. Verder is de IP Camera ook voorzien van nachtzicht zodat u ook in de nacht tot10 meter…