Explore High Road, The River, and more!

Explore related topics

Henley Halebrown Rorrison's £2.3 million mixed-use housing and office scheme sitting between the River Quaggy and Lee High Road,in Lewisham,...

Henley Halebrown Rorrison's million mixed-use housing and office scheme sitting between the River Quaggy and Lee High Road,in Lewisham,.

331 Foothill Retail and Office Building in Beverly Hills

Image 11 of 17 from gallery of 331 Foothill Road Office Building / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects. Photograph by RMA Architectural Photographers

Image result for attic ensuite bedrooms with glass partition walls

LOFTwall is a modern room divider screen created for anyone that enjoys the concept of an open living space but still desires designated areas such as a living, dining, home office or bedroom.

Bayside Privacy Screens has created beautiful Feature Screening

Bayside Privacy Screens has created beautiful Feature Screening

Love the view, would prefer the ocean though. Nice desk though. A place for the computer and a place to write.

Making the window sill alive. — in the Bluff House by Auhaus Architecture @ Barwon Heads, Virginia, 2013

Case 1 開放廚房是中島也是餐桌 凝聚全家人的心	展現大器與現代氣勢的客廳,一側牆面選擇穩重石材來襯托背景,並且經過精密計算高度,設置半高黑雲石大理石電視牆,除了作為公共區域與通道的界定分水嶺,透感延展的視野格局也沒有遭到遮掩,藉此讓屋主全家人一舉一動與生活動線更加緊密相連。		Case 2 【日本滋賀】與陽光、微風一起流動的生活好宅	這兩獨棟住家二樓,特地在樓梯間與客廳區域之間,以一道下方為半高電視主牆、上方為透明玻璃窗的隔間作為區別,既圍塑出完整獨立的客廳、餐廳和廚房等公領域,又能讓明亮採光穿透而過,提昇樓梯過渡動線的照明亮度。		Case 3 公私明確分野 加強隔音舒適景觀宅	為了明確公私分野卻不影響格局氣勢,客廳電視主牆以半高大理石牆砌立,上方刻意不完全隔開,就是要讓採光及視覺維持通透,視聽設備則統一規劃在側邊機櫃中,並選擇白色雕刻板當成門片,一方面可以讓電器散熱,另一方面呼應典雅居家風情。		Case 4…

Projecting terrace intersects Minakuchi House by Alts Design Office

Pinterest
Search