Explore Kip Savory, Savory Sweets and more!

Explore related topics

Noedels met oesterzwammen en kip; een lekker wokgerecht voor op doordeweekse dagen. Lekker met een spiegeleitjes en kroepoek.

Kip Hawaii met peultjes en paprika; een makkelijk, lekker en snel gerecht voor op doordeweekse dagen. Lekker met witte rijst of noodles.

Groentequiche met gerookte kip; een gezond, makkelijk en snel gerecht voor op doordeweekse dagen. Lekker met een beetje extra crème fraîche.

Gevulde pastaschelpen met ricotta en courgette; een lekker en puur pastagerecht voor echte bourgondiërs. Lekker met olijvenbrood of een frisse salade.

Nasi goreng met kip en taugé; een lekker gerecht gemaakt van restjes. Makkelijk om te maken en supersnel klaar. Lekker met kroepoek en saté.

Oosterse biefstukpuntjes met broccoli en boontjes; een lekker en gezond gerecht voor doordeweeks. Lekker met jasmijnrijst.

Knolselderijsoep met cranberrychutney en eendenborst; een soep met een verrassende smaakcombinatie. Lekker met vers brood of een crostini.

Rijstnoedels met ossenhaas en witte peper; een makkelijk gerecht met veel smaak. Weinig ingrediënten en klaar in een half uur. Lekker met kroepoek.

Deze gerookte zalm met dillemayonaise is makkelijk, gezond, snel klaar en ontzettend lekker. Een fris gerecht voor lekkerbekken. Lekker met brood en sla.

Zelf cranberrychutney maken is een fluitje van een cent en ontzettend lekker. Lekker in combinatie met kaas, wild of gewoon op toast.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search