Explore these ideas and much more!

Handig met opbergmogelijkheid tussen was/droger en kledinghangers met nog extra ruimte erboven

Femkeido Projects - Familiehuis Zoetermeer

Aan de basis van het ontwerp van deze compacte gezinswoning lag het spievormige perceel én de mogelijkheid om het huis centraal op dat perceel te bouwen. Geen in- of uitsprongen, wél een gave witte blok met grote uitsparingen voor de ramen, die gedoseerd de gevels perforeren.

De hoge zwarte houten puien laten heel veel licht binnen. De staalconstructie achter deze puien is ook zwart voor de rust in het plan. Het witte uitstekende deel van de studie steekt express wat extra over de houten balken heen. Overal vanuit de woonkamer hebben de bewoners zicht op de hoge oude metselwerk muur.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search