TAOA Studio is a minimalist interior located in Beijing, China, designed by Tao Lei Architecture Studio. An abandoned warehouse was originally located on the site prior to this construction. In an effort to reduce costs, the building kept a lot of the original structure. The interior is very spacious, with open partitions separating the spaces within. Wood is juxtaposed against the concrete surface in order to add natural accents to the industrialized space. (1)

TAOA Studio is a minimalist interior located in Beijing, China, designed by Tao Lei Architecture Studio. An abandoned warehouse was originally located on the site prior to this construction. In an effort to reduce costs, the building kept a lot of the original structure. The interior is very spacious, with open partitions separating the spaces within. Wood is juxtaposed against the concrete surface in order to add natural accents to the industrialized space. (1)

Gallery - TAOA Studio / Tao Lei Architecture Studio - 12

Gallery of TAOA Studio / Tao Lei Architecture Studio - 12

YiğitAlp office by Guss Design, Konya – Turkey » Retail Design Blog

YiğitAlp office by Guss Design, Konya – Turkey » Retail Design Blog

Pinterest
Search