Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Nieuwste schuurwoningen

Een op het noorden gerichte tuin vraagt om een goede plattegrond. In dit ontwerp is het volume versprongen t.o.v. elkaar waardoor het mogelijk is om de ochtendzon en de avondzon te benutten. Het terras en de binnen/buitenhaard zijn dan ook op het westen gesitueerd on zo de middag en anvondzon optimaal te benutten.

Fotos de habitações translation missing: pt.style.habitações.moderno por vismaracorsi arquitectos

A homify é uma plataforma online sobre arquitetura, design de interiores, decoração, construção e mobiliário. Desde a fase de concepção até ao produto final, a homify promove a partilha de ideias e os contactos entre profissionais de construção, decoração e design com os proprietários de casas e apartamentos em toda a Europa e Brasil.

VARIO-HAUS Bungalow AT129 #gibtdemLebeneinZuhause, Einfamilienhaus, Fertighaus, Fertigteilhaus, Pultdach, barrierefrei, Design, Bungalow, Niedrigenergiehaus, Haus, bauen, Hausbau, Grundriss, Holzhaus, Österreich

Wij hebben de bouw van deze moderne villa gerealiseerd. Deze prachtige vrijstaande villa is te vinden in Lunteren. Het heeft een zwembad in de tuin met daarachter een tuinhuis inclusief buitenkeuken.

Triangle Cliff House

A Collection of the World’s Top Independent Publishers and Bloggers. Find the best blogs on travel, weddings and over topics