Explore Bread Recipes, Story Inspiration and more!

Explore related topics

Bread Recipes,Story Inspiration,Rococo,Maids,Woman Errico,Shadow,Ash,Colonial,Medieval

Abraham van Strij  1753-1826-Painting of a maid. Mostly maids wore plain clothes during the 18th century. Uniforms were not as common.

Abraham van Strij 1753-1826-Painting of a maid. Mostly maids wore plain clothes during the 18th century. Uniforms were not as common.

Miss Pettigrew, nurse, Montreal, QC, 1895, II-110176 © McCord Museum

Miss Pettigrew, nurse, Montreal, QC, 1895, II-110176 © McCord Museum

jurk met panier, robe à la française, 1775–1800  French, silk - In de tweede helft van de achttiende eeuw dicteerden het Franse en Engelse hof de mode. Andere Europese hoven en de adel volgden. Kostbare beschilderde zijden stoffen waren populair, zowel de uit China geïmporteerde als de in West-Europa gefabriceerde. Deze japon, ´robe à la française´ genoemd, heeft de kenmerkende rug die in platte plooien is gelegd en die vanaf de schouders uitwaaieren tot op de grond.

jurk met panier, robe à la française, 1775–1800 French, silk - In de tweede helft van de achttiende eeuw dicteerden het Franse en Engelse hof de mode. Andere Europese hoven en de adel volgden. Kostbare beschilderde zijden stoffen waren populair, zowel de uit China geïmporteerde als de in West-Europa gefabriceerde. Deze japon, ´robe à la française´ genoemd, heeft de kenmerkende rug die in platte plooien is gelegd en die vanaf de schouders uitwaaieren tot op de grond.

Pinterest
Search