Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Ugly Duckling, Ducklings and more!

Kristina Makeeva egy orosz fotográfus és Photoshop-mágus, aki már számtalan fotósorozattal örvendeztette meg az embereket, stílusa egyszerre mesébe illő és nagyon vidám. Legutóbb saját cicája volt a modellje, a végeredmény pedig egyszerűen csodás!

Ezek a rókaméretű emlősök éjszakai ragadozó állatok, kisebb emlősök és halak mellett gyümölcsök, bogyók és rovarok egészítik ki étrendjüket.

Fonalszerű hátfüggelékei végén csalánsejtek találhatóak, ugyanis mérgező állatokkal táplálkoznak, így felveszik azok méregsejtjeit, amivel később a ragadozók ellen védekezik. Gyakran olyan sok van belőlük, hogy a csiga úgy néz ki, mintha szőrös lenne.

Ő itt PuiPui, a legdivatosabb nyuszi az egész világon. A japán fővárosban, Tokióban él gazdájával, aki saját kezűleg készíti a nyuszi ruhácskáit.

Különleges fehér zsiráfot láttak Tanzániában

Lets begin a journey of fantasy and fairy tales. A lake and a fairy boat To sail in the midnight clear, And merrily we would float From the dragons that watch us here. The gown should be snow-white silk And strings of orient pearls. Like gossamers...

Bewick Swans by mikeD_CircleD. Bewick swans are a smaller subspecies of the trumpeter swan.