Explore Built Environment, Design Competitions, and more!

Explore related topics

Last year, a vacant lot across the street from the Pulitzer Foundation in St. Louis became the site of a design competition for a temporary built-environment installation. New York’s Freecell Architecture won PXSTL’s $50,000 project budget and $10,000 honorarium for a proposal to erect an adjustable canopy for performances and gatherings—an idea Kristina Van Dyke, director of the Pulitzer Foundation, called “both monumental and ephemeral at the same time.”

Page Not Found

Last year, a vacant lot across the street from the Pulitzer Foundation in St. Louis became the site of a design competition for a temporary built-environment installation. New York’s Freecell Architecture won PXSTL’s $50,000 project budget and $10,000 honorarium for a proposal to erect an adjustable canopy for performances and gatherings—an idea Kristina Van Dyke, director of the Pulitzer Foundation, called “both monumental and ephemeral at the same time.”

render arquitectura - Buscar con Google

Last week, Donaire Arquitectos was selected as the winner of the international competition, organized by ArchiFolio, to build the new A.

New Apartment Building in UNESCO World Heritage Site in Riga by United Riga Architects

The always innovative United Riga Architects shares with us their proposal design, for the New Apartment Building in UNESCO World Heritage Site in Riga, Lat

The RIBA President's Medals Student Awards :: Cultivating Architecture by Donn Holohan - University College Dublin Dublin Ireland

The RIBA President's Medals Student Awards :: Cultivating Architecture by Donn Holohan - University College Dublin Dublin Ireland

Snøhetta, SANAA, Budapest museum competition, New National Gallery Budapest, Ludwig Museum Budapest, museums, competitions, sloping roof, green architecture, Japanese architects, Norwegian architects

Snøhetta and SANAA win Budapest National Gallery/Ludwig Museum competition

Snøhetta and SANAA win Budapest National Gallery/Ludwig Museum competition New National Gallery and Ludwig Museum Snohetta – Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Renaissance Rom - Extension To The Royal Ontario Museum: The Crystal

Daniel Libeskind · Renaissance Rom - Extension To The Royal Ontario Museum: The Crystal

Pinterest
Search