Explore Heb Hem, Keer and more!

Explore related topics

Ik heb vandaag nog de lijm van de neushoorn gescheurd. het geweer was er wel een keer afgevallen maar heb hem er weer opgelijmd. Ik heb mijn kunstwerk al bijna af. Ik verwacht hem volgende les af te hebben.

Dit is mijn artikel. Ik heb hem gekozen omdat hij heel leerzaam is en je er veel informatie in kan vinden.

Dit is mijn neushoorn. Ik heb hem twee keer uitgezaagd zodat ik er stokjes tussen kan plaatsen. Daarna lijm ik er latjes omheen. Daardoor krijgt het een 3d uitstraling.

Ik heb mijn ijzeren schild uitgeknipt en mooi glad gemaakt. Ik ga hem op mijn houten schild plakken. Ik hoop dat dat gaat lukken.

Ik heb twee dikke latjes afgezaagd. Die lijm ik aan de binnenkant van mijn neushoorn. Daarna kan ik hem makkelijk bevestigen aan mijn schild.

Ik heb deze les een metalen schild gemaakt. Ik ga de binnenkant van het schild de volgende les uitsnijden. daarna plak ik hem op mijn houten schild zodat het er goed uit komt te zien

Dit is mijn uiteindelijke werk. Ik vind hem persoonlijk erg mooi geworden. Hij is heel chique geworden met die ijzeren rand. Het was heel erg leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd.

Dit zijn oefeningen van onze groepsopdracht. We hebben geprobeerd een controller te maken. Ook hebben we handboeien getekend.

Ik heb twee dikke latjes afgezaagd. Die lijm ik aan de binnenkant van mijn neushoorn. Daarna kan ik hem makkelijk bevestigen aan mijn schild.

Ik heb dit uitgeknipt voor mijn geweer. Ik ga eerst mijn geweer uitzagen. Daarna ga ik dat geweer in plaats van een hoorn op de neushoorn plakken.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search