Pinterest
Stepped House

Stepped House Deals with a Sloping South-Facing Site with Style

Australian firm Rob Kennon Architects strengthened the home’s connection to the outdoors. In Rob Kennon Architects overhauled a extension to an Edwardian family home that sat atop a lush hill in Kew, a suburb of Melbourne.

The Invitation / Van Rooijen Architecten

Galería de The Invitation / Van Rooijen Architecten - 2

By @ituitam_okuninka #interiors #interiordesign #architecture #decoration #interior #home #design #photogrid #bookofcabins #homedecor #decoration #decor #prefab #smallhomes #instagood #compactliving #fineinteriors #cabin #tagsforlikes #tinyhomes #tinyhouse #like4like #FABprefab #tinyhousemovement #likeforlike #houseboat #tinyhouzz #container #containerhouse by prefabnsmallhomes

By @ituitam_okuninka #interiors #interiordesign #architecture #decoration #interior #home #design #photogrid #bookofcabins #homedecor #decoration #decor #prefab #smallhomes #instagood #compactliving #fineinteriors #cabin #tagsforlikes #tinyhomes #tinyhouse #like4like #FABprefab #tinyhousemovement #likeforlike #houseboat #tinyhouzz #container #containerhouse by prefabnsmallhomes

Daniel Libeskind has revealed his latest project – an £11.5-million centre for cosmology and astronomy researchers at Durham University in England

Daniel Libeskind completes larch-clad cosmology centre for Durham University

Daniel Libeskind has revealed his latest project – an £11.5-million centre for cosmology and astronomy researchers at Durham University in England

Image result for corrugated metal panel and cmu architecture

Architectural Concrete and Rusted metal cladding at the Clarion Hotel Wisby / Visbyark

New Houses, Small Houses, Small House Design, Bedroom Small, Envelope, Smallest House, New Zealand, Bridges, Rain

Norwegian architects add pixelated tower to Oslo’s waterfront Barcode Project. #architecture

Architecture and Interior Design

Void cut out of building facade. Norwegian architects add pixelated tower to Oslo’s waterfront Barcode Project.

Casa em diversos níveis aproveita terreno íngreme para acomodar piscina - BOL Fotos - BOL Fotos

Casa em diversos níveis aproveita terreno íngreme para acomodar piscina

Moorsel Community Centre by De Kort Van Schaik Van Noten

**  ** New Horizons by Lyons Architecture Monash University’s new platform for future manufacturing research, teaching and commercialisation.

New Horizons by Lyons Architecture Monash University’s new platform for future manufacturing research, teaching and commercialisation. // Neue Horizonte ausgedrückt als architektonisches Meisterwerk an der Lyons Architecture Monash University.