Explore Strands, Your and more!

REF 618 : 3 Slaapkamer Appartement 10 meter van het strand € 400,- p/m   Appartement te huur voor lange termijn, 3 slaapkamers en 2 badkamer direct aan het strand !Slechts 400,- per maand. Alleen voor lange termijn, geen vakantieverhuur.

REF 618 : 3 Slaapkamer Appartement 10 meter van het strand € 400,- p/m Appartement te huur voor lange termijn, 3 slaapkamers en 2 badkamer direct aan het strand !Slechts 400,- per maand. Alleen voor lange termijn, geen vakantieverhuur.

REF 257 : Net appartement op slechts 100 meter van het strand € 550 p/m   Vrij nieuw appartement in een complex op slechts 100 meter van het strand. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer is licht en vanuit hier heeft u toegang tot het balkon. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en in het complex is een lift aanwezig.Daarnaast is er een ingerichte keuken, airconditioning, een TV, een opslagruimte en het is volledig gemeubileerd

REF 257 : Net appartement op slechts 100 meter van het strand € 550 p/m Vrij nieuw appartement in een complex op slechts 100 meter van het strand. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer is licht en vanuit hier heeft u toegang tot het balkon. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en in het complex is een lift aanwezig.Daarnaast is er een ingerichte keuken, airconditioning, een TV, een opslagruimte en het is volledig gemeubileerd

Altea Alicante Spain by Mario Galiana

Alicante - so blessed to call this home for summer!

REF 634 : 2 Slaapkamer appartement in Guardamar del Segura € 425,- p/m   Leuk Appartement te huur voor lange termijn. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een lichte woonkamer, ruim balkon van 14m2, Garage, Lift en meer. Zie voor alle opties onze website. Daarnaast ligt het appartement op slechts 150 meter van het strand. Bij het complex zijn gezamenlijke tuinen en een zwembad. Alles is op loopafstand te bereiken vanaf dit appartement.

REF 634 : 2 Slaapkamer appartement in Guardamar del Segura € 425,- p/m Leuk Appartement te huur voor lange termijn. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een lichte woonkamer, ruim balkon van 14m2, Garage, Lift en meer. Zie voor alle opties onze website. Daarnaast ligt het appartement op slechts 150 meter van het strand. Bij het complex zijn gezamenlijke tuinen en een zwembad. Alles is op loopafstand te bereiken vanaf dit appartement.

REF 0048 : Appartement in het centrum van Guardamar del Segura voor 395,- per maand. Guardamar del Segura ligt in de buurt van Alicante, Costa Blanca.

REF 0048 : Appartement in het centrum van Guardamar del Segura voor 395,- per maand. Guardamar del Segura ligt in de buurt van Alicante, Costa Blanca.

REF 271 : Mooi 2 slaapkamer appartement in Guardamar del Segura 450,- per maand. Guardamar del Segura ligt in de buurt van Alicante, Costa Blanca

REF 271 : Mooi 2 slaapkamer appartement in Guardamar del Segura 450,- per maand. Guardamar del Segura ligt in de buurt van Alicante, Costa Blanca

REF 588 : Groot Appartement in het centrum van Guardamar del Segura €500,- per maand.

REF 588 : Groot Appartement in het centrum van Guardamar del Segura per maand.

Ref 363 - 2 Slaapkamer Appartement in Punta Prima - €600,- per maand. Punta prima is gelegen aan de kust bij Torrevieja, Costa Blanca.

Ref 363 - 2 Slaapkamer Appartement in Punta Prima - €600,- per maand. Punta prima is gelegen aan de kust bij Torrevieja, Costa Blanca.

REF 609 : Vrij nieuw Appartement dichtbij centrum & strand € 450 p/m  Dit vrij nieuwe appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het is volledig gemeubileerd en heeft vele extra’s. Zo is er airconditioning, een wasruimte, gezamenlijk zwembad, parkeergarage en een tennisbaan. Vanaf het mooi balkon heeft u zelfs zeezicht. Het balkon is toegangkelijk vanuit de woonkamer. Eén slaapkamer heeft een dubbelbed en de andere 2 aparte bedden.

REF 609 : Vrij nieuw Appartement dichtbij centrum & strand € 450 p/m Dit vrij nieuwe appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het is volledig gemeubileerd en heeft vele extra’s. Zo is er airconditioning, een wasruimte, gezamenlijk zwembad, parkeergarage en een tennisbaan. Vanaf het mooi balkon heeft u zelfs zeezicht. Het balkon is toegangkelijk vanuit de woonkamer. Eén slaapkamer heeft een dubbelbed en de andere 2 aparte bedden.

REF 641 : 2 slaapkamer appartement direct aan het strand (1e lijn) 680 p/m   Groot appartement van 100m2 direct aan het strand. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een ruime lichte woonkamer aanwezig met toegang tot het balkon van 15m2. Vanaf hier heeft u een adembenemd uitzicht over het strand, de zee en boulevard van Guardamar del Segura. Beide slaapkamers hebben 2 bedden, de keuke is volledig met apparatuur, beneden is er een garage

REF 641 : 2 slaapkamer appartement direct aan het strand (1e lijn) 680 p/m Groot appartement van 100m2 direct aan het strand. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een ruime lichte woonkamer aanwezig met toegang tot het balkon van 15m2. Vanaf hier heeft u een adembenemd uitzicht over het strand, de zee en boulevard van Guardamar del Segura. Beide slaapkamers hebben 2 bedden, de keuke is volledig met apparatuur, beneden is er een garage

Pinterest
Search