Explore Receptions, Backyard and more!

Explore related topics

The "Wedge" house by Modern Playhouse, designed by Gitane Royce. Made of locally-sourced recycled materials or plywood, her modern style play houses are suitable for an indoor or outdoor usage.

The "Wedge" house by Modern Playhouse, designed by Gitane Royce. Made of locally-sourced recycled materials or plywood, her modern style play houses are suitable for an indoor or outdoor usage.

never mind the resemblance to a vaginal speculum or some other bizarre medical equipment, much more than a children's slide -- the concept is brilliant, though it doesn't eliminate the need for a stair.

never mind the resemblance to a vaginal speculum or some other bizarre medical equipment, much more than a children's slide -- the concept is brilliant, though it doesn't eliminate the need for a stair.

12 AMAZING ROCK CLIMBING WALLS FOR KIDS! I want this one in the back yard with a few alterations ;-)

12 AMAZING ROCK CLIMBING WALLS FOR KIDS! I want this one in the back yard with a few alterations ;-)

Use bamboos like this? garden city opening day June 14-08 150_resize

Use bamboos like this? garden city opening day June 14-08 150_resize

multi-level deck ***Repinned by Normoe, the Backyard Guy (#1 Backyard Guy on Earth) twitter.com/backyardguy

multi-level deck ***Repinned by Normoe, the Backyard Guy (#1 Backyard Guy on Earth) twitter.com/backyardguy

Work It “We wanted to open up the back of the house, but there’s nothing to look at,” says Dana. “So we decided to put something in our yard as a focal point, to create our own view.” The architects came up with a glass-walled studio, which Dana uses as  her home office. The architects mounted a steel I-beam that spans the yard, with holes drilled at eight-inch intervals for maximum flexibility a hammock and a movie screen.

An Airy Addition to a Historic Boise Home

Work It “We wanted to open up the back of the house, but there’s nothing to look at,” says Dana. “So we decided to put something in our yard as a focal point, to create our own view.” The architects came up with a glass-walled studio, which Dana uses as her home office. The architects mounted a steel I-beam that spans the yard, with holes drilled at eight-inch intervals for maximum flexibility a hammock and a movie screen.

Strathfield One stop Child Care Service (SOCCS) Strathfield, Sydney, New South Wales. 3 - 4 YO playspace, After, 2012. The covered cubbyhouse/outdoor classroom area has dual indoor/outdoor blackboards for use by budding artists or for rendering the background for a performance.

Strathfield One stop Child Care Service (SOCCS) Strathfield, Sydney, New South Wales. 3 - 4 YO playspace, After, 2012. The covered cubbyhouse/outdoor classroom area has dual indoor/outdoor blackboards for use by budding artists or for rendering the background for a performance.

Pinterest
Search