KuzhinaIme.al: "Ekmek kadaif" (Receta e derguar nga Sajmira):

KuzhinaIme.al: "Ekmek kadaif" (Receta e derguar nga Sajmira):

Kjo recetë ju tregon se si përgatitet hallva. Më poshtë keni listën e gjërave që ju nevojiten për të përgatitur një hallvë si dhe udhëzimet se si bëhet një gjë e tillë. Për çdo pyetje apo paqartësi, mund të komentoni dhe ne do të jemi të lumtur të ju japim përgjigje. Përbërësit: Gjalp 125 gr...Read More

Kjo recetë ju tregon se si përgatitet hallva. Më poshtë keni listën e gjërave që ju nevojiten për të përgatitur një hallvë si dhe udhëzimet se si bëhet një gjë e tillë. Për çdo pyetje apo paqartësi, mund të komentoni dhe ne do të jemi të lumtur të ju japim përgjigje. Përbërësit: Gjalp 125 gr...Read More

Petulla me banane

Petulla me banane

Albanian Recipes,Status,Traditional

9 Make Ahead Food for Ramadan to Save You Time in the Kitchen During the Holy Month

9 Make Ahead Food for Ramadan to Save You Time in the Kitchen During the Holy Month

The Holy Month of Ramadan is fast approaching. Muslims around the globe will be observing Ramadan from a variety of countries and cultures. Though Ramadan is a time to exercise self-restrain…

The tastes and flavors of the Middle East are hard to beat, and this Egyptian Mint Limeade is no exception. I traveled to Egypt in 2006 and was pleasantly reminded of this refreshingly tangy beverage while recently visiting friends. The sweet and sour flavor combination that fans of limeade crave is deliciously complimented by the... Read More »

Egyptian Mint Limeade

The tastes and flavors of the Middle East are hard to beat, and this Egyptian Mint Limeade is no exception. I traveled to Egypt in 2006 and was pleasantly reminded of this refreshingly tangy beverage while recently visiting friends. The sweet and sour flavor combination that fans of limeade crave is deliciously complimented by the... Read More »

Recete per Gurabije | Receta Kuzhine

Recete per Gurabije | Receta Kuzhine

Here's What To Eat At Suhoor To Stay Energized During Ramadan

Here's What To Eat At Suhoor To Stay Energized During Ramadan

Heres What To Eat At Suhoor To Stay Energized During Ramadan Check out more recipes at More delicious recipes at

Pinterest
Search