Explore Php and more!

Privatizimet e orës së fundit -

Privatizimet e orës së fundit -

Refuzimi i bankave për të kredituar ekonominë, po rikthen një fenomen jo dhe aq të panjohur në Shqipëri, atë të huamarrjes informale.

Refuzimi i bankave për të kredituar ekonominë, po rikthen një fenomen jo dhe aq të panjohur në Shqipëri, atë të huamarrjes informale.

DEA arreston vrasësit me pagesë

US DEA agents arrest three 'contract assassins' - BBC News

Papa Françesku i dërgoi një letër presidentit Vladimir Putin, një cilësinë e pritësit të samitit të G20-s, që po zhvillohet në Rusi.

Audiencia General We should all display our JOY like the Holy Father does!

Japoni, vdes nga kanceri heroi i Fukushimës http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260307=fp

Masao Yoshida, the man who led the life-risking battle at Japan’s crippled nuclear power plant when it was spiraling into meltdowns, died today of cancer of the esophagus. He was july 2013

SHISH mohon akuzat e medias

SHISH mohon akuzat e medias - Lajme

Rritja e borxhit në nivele të paqëndrueshme ka ndezur debatin se si mund të administrohet kjo situatë.

Rritja e borxhit në nivele të paqëndrueshme ka ndezur debatin se si mund të administrohet kjo situatë.

Kreu i ERT, i punësuar tek Ashta

Kreu i ERT, i punësuar tek Ashta - Lajme

Serbi, merret në pyetje gazetari Cosiç - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=262248

Serbi, merret në pyetje gazetari Cosiç - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=262248

Përplasja me kishën në Përmet - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=262334

Përplasja me kishën në Përmet - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=262334

Pinterest
Search