Explore Interior Architects and more!

Explore related topics

King's Cross  Gasholder Park  倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園!

King's Cross Gasholder Park 倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園!

Gasholder Park | Architect Magazine | Bell Phillips Architects, London, Community, Adaptive Reuse, Architects

Gasholder Park | Architect Magazine | Bell Phillips Architects, London, Community, Adaptive Reuse, Architects

King's Cross  Gasholder Park  倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross Gasholder Park 倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9a/c3/65/9ac365af103415fdf856e7624c9a17c0.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9a/c3/65/9ac365af103415fdf856e7624c9a17c0.jpg

King's Cross  Gasholder Park  倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross Gasholder Park 倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross  Gasholder Park  倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross Gasholder Park 倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross  Gasholder Park  倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

King's Cross Gasholder Park 倫敦驚見魁地奇球場?150年煤氣站變身倫敦儲氣站公園! - La Vie行動家 設計改變世界

Henkel was originally a soap factory build in the 19. century. The factory has now been renewed and the old industry building is today used for offices and business. The transformation has been made with great respect for the inherent resiliency and raw historic expression, and the old fabric now appears as an attractive and modern business environment.   #Renovering #RENOVERprisen #Henkel #DanishDesign #Architecture #Scandinavia #Building

Henkel was originally a soap factory build in the 19. century. The factory has now been renewed and the old industry building is today used for offices and business. The transformation has been made with great respect for the inherent resiliency and raw historic expression, and the old fabric now appears as an attractive and modern business environment. #Renovering #RENOVERprisen #Henkel #DanishDesign #Architecture #Scandinavia #Building

© Fernando Javier Urquijo

The Carreau du Temple / studioMilou architecture

Pinterest
Search