Apartment Complex: The Wave Location: Vejle, Denmark  Architect: Henning Larsen Architects, 2009  Cool Fact: The Wave was awarded the LEAF award for residentia...

Apartment Complex: The Wave Location: Vejle, Denmark Architect: Henning Larsen Architects, 2009 Cool Fact: The Wave was awarded the LEAF award for residentia...

Tylnej elewacji. LALO Townhouse in Antwerp by sculp[IT]architecten.

Hallway with a wall of closets

Tylnej elewacji. LALO Townhouse in Antwerp by sculp[IT]architecten.

Olisur olive oil factory by GH + A Architects  The building comprises the company offices and factory, and is made of concrete clad in wood and glass.

Olisur olive oil factory by GH + A Architects The building comprises the company offices and factory, and is made of concrete clad in wood and glass.

Pinterest
Search