Explore Architecture Interiors and more!

Explore related topics

BOGDAN & VAN BROECK - De Mouterij raamkader raam gevel baksteen oudnieuw compositie ritmiek

BOGDAN & VAN BROECK - De Mouterij raamkader raam gevel baksteen oudnieuw compositie ritmiek

Lateral House: A Contemporary Home Extension in London | Home Design Lover

Lateral House: A Contemporary Home Extension in London

Barbara Webster with her daughter, Lizzie, co-founder of Fraher Architects who designed the basement's transformation.Gloomy, badly lit rooms, a slight subterranean dampness and the sight of strangers' feet glimpsed on the pavement outside the barred windows: everyone knows the unappealing cliché of the urban basemen

Our home: converting gloomy basement flats

Barbara Webster with her daughter, Lizzie, co-founder of Fraher Architects who designed the basement's transformation.Gloomy, badly lit rooms, a slight subterranean dampness and the sight of strangers' feet glimpsed on the pavement outside the barred windows: everyone knows the unappealing cliché of the urban basemen

Chelsea Town House by Moxon Architects

Grade II listed Chelsea town house extension by Moxon Architects

The Royal Institute of British Architects (RIBA) has kicked off its annual awards season by announcing winners of its 2016 RIBA London Awards.

See the Best Architecture of the Year in London

The Royal Institute of British Architects (RIBA) has kicked off its annual awards season by announcing winners of its 2016 RIBA London Awards.

Space Group Architects has renovated this 19th-century house in London, adding details inspired by minimalist artists and a sunken glass-walled extension.

Space Group adds glass extension to London house

Space Group Architects has renovated this 19th-century house in London, adding details inspired by minimalist artists and a sunken glass-walled extension.

Before Snook Architects worked their magic on this eighteenth-century Yorkshire barn, it was, as they related to Dezeen, one hecka-busted hot mess, all but "on the verge of collapse," the outer walls bowed out from a botched attempt at inserting new supports.

Before Snook Architects worked their magic on this eighteenth-century Yorkshire barn, it was, as they related to Dezeen, one hecka-busted hot mess, all but "on the verge of collapse," the outer walls bowed out from a botched attempt at inserting new supports.

Polished concrete floor, indoor to outdoor  Hackney House Extension by Platform 5

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Polished concrete floor, indoor to outdoor Hackney House Extension by Platform 5

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room where the family can gather to cook, eat and relax with views over the garden. The extension is formed by sitting a lightweight zinc clad element onto the existing party wall, while a large rooflight brings in daylight over the dining area. A…

Platform 5 created a side extension and reconfigured the ground and first floors of a four storey mid terrace Victorian townhouse in Camden. The existing dark cellular ground floor rear wing was opened up and re-arranged to create a light filled room where the family can gather to cook, eat and relax with views over the garden. The extension is formed by sitting a lightweight zinc clad element onto the existing party wall, while a large rooflight brings in daylight over the dining area. A…

Pinterest
Search