Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Njihov Novi, Duet and more!

Boban Rajović i Relja Popović marljivo rade na svom novom spotu, a bivši pevač grupe Elitni Odredi još uvek nije odlučio kako će se zvati njihov novi duet.

U revijalnom delu tokom finala Pinkovih zvezda Bora Đorđević nastupio je zajedno sa svojim bednom gde su predstavili njihov novi hit - Uzbuna!

Dame iz grupe Frajle rešile su da u ovoj godini promene mnogo toga, ali poslebno dane. Njihov novi single - Menjam dane već je mnoge oduševio. Da li će i vas?

Nakon što je došlo do fizičkog obračuna sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Šaban Šaulić odlučio je da napusti muzičko takmičenje Zvezde Granda.

Goca Tržan naporno vežba i priprema se za svoje venčanje koje je očekuje 20. septembra. Pevačica je otkrila svoje planove za najsvečaniji dan.

Deo prošlosti: Marija Šerifović priprema novu muzičku poslasticu!

Pinkove zvezdice: Jovana Stošić sjajnom izvedbom otvorila veče! VIDEO

Svetlana Ceca Ražnatović u jednom intervjuu izjavila je da ne veruje da će sin krenuti njenim stopama i uskoro držati mikrofon, ali izgleda da ovaj snimak govori suprotno.

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović uskoro će svoju puliku obradovati novim albumom, a sada je otkrila ko će joj biti specijalan gost.

Nikolić već neko vreme planira da se nađe u ulozi majke i čini sve što je u njenoj moći da put do majčinstva prođe što bolje.