Explore Shelters, Centre, and more!

Kashef Mahboob Chowdury / URBANA | Cyclone Shelter (concept), Bangladesh

Kashef Mahboob Chowdury / URBANA | Cyclone Shelter (concept), Bangladesh

The Karlovac freshwater aquarium is located on a site of a planned campsite by the river Korana. The building volume is partially dug into the ground and cov...

The Karlovac freshwater aquarium is located on a site of a planned campsite by the river Korana. The building volume is partially dug into the ground and cov.

Beleza e privacidade em terreno difícil. Casas ousadas miram o mar na Coréia do Sul

Beleza e privacidade em terreno difícil

designed by london-based atelier chang, 'knot house' is comprised of five detached dwellings with angular planes, and located on south korea's geoje island.

Kashef Mahboob Chowdury / URBANA | Cyclone Shelter (concept), Bangladesh

Kashef Mahboob Chowdury / URBANA | Cyclone Shelter (concept), Bangladesh

Nueva Escuela de Deportes de Melgaço, en Portugal. Mirá más en: http://arqa.com/arquitectura/internacional/the-new-melgaco-sports-school.html?utm_content=buffere8245&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer #arquitectura #architecture #Portugal #escuela #school

the sports university building designed by portuguese studio pedro reis offers an integrated learning atmosphere within the dynamic nature of a sports campus.

João Mendes Ribeiro . Fonte Boa House . Coimbra (2)

A concrete wine cellar props up one end of this tall white house by architect João Mendes Ribeiro, located on an estate with an olive grove and a vineyard

Chandgaon Mosque / Kashef Mahboob Chowdhury

Chandgaon Mosque / Kashef Mahboob Chowdhury

Image 5 of 10 from gallery of Chandgaon Mosque / Kashef Mahboob Chowdhury. Photograph by Aga Khan Award for Architecture / BKS Inan

Pabellón Pueblo Bolívar. Leé la nota completa: http://arqa.com/arquitectura/pabellon-pueblo-bolivar.html?utm_content=buffer2d4f0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer arquitectura | internacional | architecture

Pabellón Pueblo Bolívar. Leé la nota completa: http://arqa.com/arquitectura/pabellon-pueblo-bolivar.html?utm_content=buffer2d4f0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer arquitectura | internacional | architecture

Vivienda DG en Fincas del Sur. Más info http://arqa.com/arquitectura/vivienda-dg-en-fincas-del-sur.html arquitectura | argentina | architecture

Vivienda DG en Fincas del Sur. Más info http://arqa.com/arquitectura/vivienda-dg-en-fincas-del-sur.html arquitectura | argentina | architecture

HOME KISITO is a Residential Childcare for babies 0-24 months. Recent years some children have come presenting disabilities result of encephalopathy, which i...

Gallery of Home Kisito / Albert Faus - 6

Sala de Usos Múltiples e Instituto de Formación Profesional Seguí leyendo http://arqa.com/arquitectura/sala-de-usos-multiples-e-instituto-de-formacion-profesional.html?utm_content=buffer6641d&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer arquitectura | argentina

Sala de Usos Múltiples e Instituto de Formación Profesional Seguí leyendo http://arqa.com/arquitectura/sala-de-usos-multiples-e-instituto-de-formacion-profesional.html?utm_content=buffer6641d&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer arquitectura | argentina

Casa Bermingham-Longwater “Tenemos una necesidad mental de caer en la cuenta de estar enraizados en la continuidad del tiempo, y en el mundo artificial es cometido de la arquitectura facilitar esta experiencia.” Juhani Pallasma, Los Ojos de la Piel.

Casa Bermingham-Longwater

Casa Bermingham-Longwater “Tenemos una necesidad mental de caer en la cuenta de estar enraizados en la continuidad del tiempo, y en el mundo artificial es cometido de la arquitectura facilitar esta experiencia.” Juhani Pallasma, Los Ojos de la Piel.

Headquarters Ribera del Duero on Architizer

The site, on the edge of the town, has been sculpted by both the city and the landscape. The project interprets this situation, revealing the essential trace.

c Andreas Balon: ausgefallener Garten von Architekt Alexander Diem

360°: Holzhaus am See

Since 1998 the Web Atlas of Contemporary Architecture

La construcción del nuevo tanatorio se produce en un solar que limita con el cementerio de la localidad.

Tanatorio Sant Vicenç de Castellet

La construcción del nuevo tanatorio se produce en un solar que limita con el cementerio de la localidad.

Pinterest
Search