Explore Osaka Japan, Architects, and more!

Explore related topics

BLALYS by Suga Architects Office

BLALYS by Suga Architects Office

BLALYS is an apartment block designed by Japanese architects Suga Architects Office in Toyonaka city, Osaka, Japan.

LAN Architecture, Julien Lanoo · Student residence

Student Residence in Paris, LAN Architecture (Paris, France)

Excelente! Se ve bravaso para sentarse, estar tranquilo, leer un poco. Como que flotando, un poco en el aire.

Wormit House in Fife, by William Tunnell Architecture. Great contrast between the stone and the glass; I love how this extension just punches out from the building.

Image 2 of 22 from gallery of DOX / K-architectures. Photograph by Simon Deprez

Gallery of DOX / K-architectures - 2

Image 2 of 22 from gallery of DOX / K-architectures. Photograph by Simon Deprez

Student housing in Geneva / Frei Rezakhanlou Architects

Gallery of Student housing in Geneva / Frei Rezakhanlou Architects - 12

Student housing in Geneva / Frei Rezakhanlou Architects

.

Gelukstraat Built by Dierendonck Blancke Architecten in Ghent, Belgium with date Images by Filip Dujardin. A very small plot in the centre of Ghent.

Mid-Century Modern Architecture Ideas | www.essentialhome.eu/blog | #midcentury #architecture #interiordesign

Mias Sys, Steven Vandenborre Architecten, Tim Van de Velde · ABEEL House - Get your new Accessorie NOW with a Discount cod - Get your new Accessorie NOW with a Discount cod

EDIFICIO DE VIVIENDAS EN POBLENOU | cierto estudio                                                                                                                                                                                 More

EDIFICIO DE VIVIENDAS EN POBLENOU | cierto estudio More

Casas Mediterrâneas: 60 Modelos e Projetos com o Estilo

LaVinya Villa 15 Blending in Its Surrounding Landscape: La Vinya Residence in Spain

san jose 2 620x930 8 Shipping Containers Turned Into Amazing Houses

8 Shipping Containers Turned Into Amazing Houses

Side cutouts are placed above the space between the containers to increase light and circulation. Container of Hope designed by Benjamin Garcia Saxe

Pinterest
Search