Explore Architecture Drawings, Ecology and more!

Completed in 2015, this warehouse conversion is the work of Architects EAT , an award-winning architecture and interior design practice i...

Completed in this warehouse conversion is the work of Architects EAT , an award-winning architecture and interior design practice i.

- http://adcitymag.ru/arxitekturnaya-podacha-adcity/

Winning competition entry by Monadnock for the Chicago Center for Architecture, Design and Education (CADE) with exhibition space for the Chicago Architecture Foundation and the office for the Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH).

This matte black kitchen is a strong contrast the the rest of the house, where the walls are mostly white. A long island creates plenty of counterspace and acts as a casual dining area, while the wall is home to floor-to-ceiling cabinetry, allowing for plenty of storage.

Large sliding glass walls give this house easy access to the pool

This matte black kitchen is a strong contrast the the rest of the house, where the walls are mostly white. A long island creates plenty of counterspace and acts as a casual dining area, while the wall is home to floor-to-ceiling cabinetry, allowing for plenty of storage.

Alberto Gonzalez-Capitel Martorell (ETSAM, Architecture School at the Polytechnical University of Madrid) // COLLABORATIVE URBAN DEVELOPMENT IN GOPAL NAGAR - REGENERATION OF SUBSTANDARD HOUSING NEIGHBOURHOOD IN AHMEDABAD, INDIA

student: Alberto Gonzalez-Capitel Martorell school: ETSAM, Architecture School at the Polytechnical University of Madrid

eclépens apt | cabinetry ~ big-game

Eclépens apartment interiors with boxy wooden furniture by Big-Game The idea was to create furniture that would include most functions needed in a living space: stairs, storage, kitchen, etc.

Architecture Photography: 8 Blacks / NRJA 8 Blacks / NRJA – ArchDaily

8 Blacks / NRJA

8 Blacks / NRJA Not a room just a section of the open plan create created by using this kitchen style

Tree house entrance.

They call this Oregonian house the “Shitake,” a reference to its Japanese architectural motifs, and it was designed to look like a hanging lantern.

Pinterest
Search