Explore these ideas and more!

Izaberi uspeh - 12 - Miroslav Djordjevic

Izaberi uspeh - 12 - Miroslav Djordjevic

!
Poznate su vam priče uspješnih povijesnih ličnosti?  Koliko puta su doživjeli neuspjeh a uvijek su radili prema ostvarenju svog cilja i na kraju ga i postigli.  Tako možeš i ti.   Ja sam već na pola puta.    A gdje si ti? ;)

Poznate su vam priče uspješnih povijesnih ličnosti? Koliko puta su doživjeli neuspjeh a uvijek su radili prema ostvarenju svog cilja i na kraju ga i postigli. Tako možeš i ti. Ja sam već na pola puta. A gdje si ti? ;)

My quote of the year <3 this year has been the most amazing of my life!

I know the price of success: dedication, hard work, and an unremitting devotion to the things you want to see happen- Frank Lloyd Wright

Kineski bambus je čudnovata biljka:  Kada se seme bambusa posadi, četiri godine se ne vidi ništa osim tankog izdanka. Prosto vam dođe da prestanete da ga zalivate, misleći da od njega neće biti ništa. No, ništa nije dalje od istine. Veliko, vlaknasto korenje bambusa se za te četiri godine širi i jača, prodiruću duboko pod zemlju.  Taj nevidljivi rast mu je preko potreban, da bi pete godine izrastao 32 metra! Samo nastavite da razvijate korenje – uspeh će doći “iznenada” .

Kineski bambus je čudnovata biljka: Kada se seme bambusa posadi, četiri godine se ne vidi ništa osim tankog izdanka. Prosto vam dođe da prestanete da ga zalivate, misleći da od njega neće biti ništa. No, ništa nije dalje od istine. Veliko, vlaknasto korenje bambusa se za te četiri godine širi i jača, prodiruću duboko pod zemlju. Taj nevidljivi rast mu je preko potreban, da bi pete godine izrastao 32 metra! Samo nastavite da razvijate korenje – uspeh će doći “iznenada” .

Pinterest
Search