Explore Education, Vans and more!

Explore related topics

La guia de Biblioteques del Maresme per a mòbils es presenta com l'extensió de la  APP per a tablets, una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d’aquest territori. Aquests recursos es van ampliant any rere any a la vegada que es creen noves biblioteques o s’afegeixen d’altres que no hi formaven part. <br>Aquesta ampliació a format mòbil permetrà una major difusió de tots els continguts que cada any incorporen les biblioteques…

La guia de Biblioteques del Maresme per a mòbils es presenta com l'extensió de la APP per a tablets, una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d’aquest territori. Aquests recursos es van ampliant any rere any a la vegada que es creen noves biblioteques o s’afegeixen d’altres que no hi formaven part. <br>Aquesta ampliació a format mòbil permetrà una major difusió de tots els continguts que cada any incorporen les biblioteques…

Vocational stocking task AND learning logos! Free printables!

Stocking Task (aka Matching but with a Work Skill twist)

Free educational preschool printables! Math games, ABC practice... Lots of fun preschool activities.

Free Preschool Printables

Have some fun with your preschooler and learn at the same time with these education free preschool printables in various seasonal themes.

16 Free Printable Board Game Templates. Hmm what kind of games should I make up?

16 Free Printable Board Game Templates

Make your own board games using these blank template versions of popular games. [ Free Printable Board Game Templates that you can customize-amazing!

STEM on a Budget - 50 Creative Weather Activities that don't cost a fortune and you can do them with few simple household items!

STEM on a Budget - 50 Creative Weather Activities

STEM on a Budget - 50 Creative Weather Activities that don't cost a fortune and you can do them with few simple household items!

Worksheets: Color the Fraction  Also ideas at http://www.education.com/activity/fourth-grade/math/

Color the Fraction

Second grade fractions worksheets get your child learning about halves and quarters. Use these second grade fractions worksheets with your young mathematician.

Pinterest
Search