Explore these ideas and more!

Leven als god in… Westende. Deze nieuwbouwwoning ligt op minder dan een kilometer van zee en strand en toch voelt het alsof je vertoeft in het zuiden van Frankrijk.

Leven als god in… Westende. Deze nieuwbouwwoning ligt op minder dan een kilometer van zee en strand en toch voelt het alsof je vertoeft in het zuiden van Frankrijk.

Zich als God in Frankrijk voelen in België, het kan! Op een unieke locatie aan de Leie bouwden wij dit pareltje, waar de bouwheer na een drukke werkdag tot rust kan komen.

Zich als God in Frankrijk voelen in België, het kan! Op een unieke locatie aan de Leie bouwden wij dit pareltje, waar de bouwheer na een drukke werkdag tot rust kan komen.

Govaert & Vanhoutte Architects, Tim Van de Velde · Residence PSW

Govaert & Vanhoutte Architects, Tim Van de Velde · Residence PSW

Australian architects Workroom Design collaborated with Agushi Builders to create Oban House, an urban house in South Yarra near Melbourne, Australia. The contemporary style home takes shape as a simple...

Fortress Exterior Reveals Open Interiors Surrounding Central Courtyard

World of Architecture: Contemporary House by AGUSHI builders, David Watson Architect and interiors by WORKROOM Design

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates / Klassiek moderne woning Abcoude

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates / Klassiek moderne woning Abcoude

KIJKWONING NEVELE

KIJKWONING NEVELE

Moderne woning met lessenaarsdak en dakterras | Dunningen | De Wijk

Moderne woning met lessenaarsdak en dakterras | Dunningen | De Wijk

York Street, Exterior, Modern

Notarishuys / GOVAERT & VANHOUTTE architects (Bélgica)

Galería de Notarishuys / GOVAERT & VANHOUTTE architects - 7

Image 7 of 18 from gallery of Notarishuys / Govaert & Vanhoutte Architects. Photograph by Martine Neirynck

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates / Klassiek moderne woning Abcoude

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates / Klassiek moderne woning Abcoude

This two-storey house is located in the northeastern part of the plot, in order to provide a large courtyard with a pool, southwest oriented enclosing the main entrance from Dimokratias Str.

gable end glass - Google Search

Cotswold modern new build stone barn, McLean Quinlan architects, timber cladding, frameless glass balcony

Woningbouw Lapeirre - Kijkwoning Nevele

Woningbouw Lapeirre - Kijkwoning Nevele

Pinterest
Search