Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Retro Campingvogn Camper and more!

Køkkenskabene er malet i retrofarver med kalkmaling.

Louise Trillingsgaard har brugt kalkmaling fra Anni Sloan til at peppe de brune træskuffer op med pastelfarver. »Det er rigtig godt at arbejde med, fordi man ikke skal gøre noget forarbejde med at slibe træet. Man kan male direkte på laminat. Og jeg er typen, der bare skal i gang og se resultater,« siger hun.

Med pastelfarvede stickers fra Wall Dressed up har Louise Trillingsgaard gjort campingvognen boblende glad at se på udefra. Klistermærkerne her er fra www.etsy.com/shop. De er dog ikke tænkt til udendørs brug, så firmaet har anbefalet Louise Trillingsgaard at spraymale dem med klar lak. Stickers, der tåler vind og vejr, kan man evt. finde på www.myowncar.eu eller www.dotupyourcar.com

Campingvognen er et populært legehus for Louise Trillingsgaards børn. Her det datteren Mejse på fire år og familiens kat, der tumler.

Et korsstingsbroderi fundet på loppemarked er også blevet til en selvsyet pude.

Vores retroglade gæsteblogger Louise Trillingsgaard har lagt en hulens masse knofedt og pastelglæde i den gamle fine vogn, og nu er den klar til at flyve fra reden! Som hun selv har berettet i indlæg på bloggen her, så er der oceaner af muligheder i den pimpede vogn, og derfor kunne vi godt tænke os...

Ingen kan være i tvivl om, at Louise Trillingsgaard har et hjerte, der banker for retro-ting. På en uge har hun forvandlet campingvognen med sine fund fra loppemarkeder og DBA.