Pinterest

Explore The Exploited, Punk Rock and more!

По повод настапот на овој култен панк бенд на Таксират, да проговориме за неговата биографија и идеологија и политичките контроверзи, кои се плетат околу него.

По повод настапот на овој култен панк бенд на Таксират, да проговориме за неговата биографија и идеологија и политичките контроверзи, кои се плетат околу него.