Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Update 12, Dag Update and more!

Trading dag update 12 november 2013. Wie gewoon de setups volgt en niet onnodig tegen de markt ingaat, die kan ook in deze rustige tijden zijn geld verdienen.

The Billion Prices Project shows US inflation climbing the wall of worry.

CHART OF THE DAY: The Last Time Wall Street Strategists Felt This Way, Stocks Surged Like Crazy

SocGen's Dylan Grice Unveils A Brand New Investment Strategy

In a falling interest rate environment "Quality Income" investing outperforms.

Een opmerkelijk jaar vind ik zelf, omdat als je naar de koersniveaus van de diverse beurzen kijkt niet kunt zien dat de economie in een slop zit en we de ergste crisis in Europa hebben gehad sinds de invoering van de Euro.

Sell Royal Dutch Shell? Het aandeel Royal Dutch Shell liet het in 2012 afweten. De koers van het aandeel opende rond de hoogste koers van 2012. Na de top beginjanuari op € 29,18 zakte Royal Dutch Shell weg, met slechts een opleving in de zomermaanden.

Vrijdagochtend dook de AEX (met een neerwaarts koershiaat) in de min, waarna de index rond de 300-puntengrens bleef consolideren. De verlaging van de kredietwaardigheid van 15 internationale banken door Moody’s kwam het sentiment niet ten goede.

Trading dag update 28 augustus 2012. We noteerden gisteren een overtuigende opwaartse dag voor de meeste aandelenindices. Wat mij opviel was dat de indices in de VS in de middag weer terrein verloren, maar de beurzen in Europa hun ochtendwinsten niet opgaven. Toch weer een signaal van kracht.

Erem+Nikken: Heeft de koers van Akzo al genoeg rust gehad? Technisch interessante Cocktail De optelsom van deze technische condities duidt in de richting van een aanstaande hervatting van de oorspronkelijke trendmatige beweging.

Unilever scherpt record aan, maar…Unilever trekt zich weinig aan van de crisis in Europa. Het aandeel liet het in de eerste helft van 2012 afweten, maar herstelde sinds juni en wist in december zelfs een nieuw record op te laten tekenen.