Explore Untuk Wanita, Saya Untuk and more!

Explore related topics

Akim digelar lelaki dayus sebab tidak didik Stacy bertudung? Stacy yang telah berkahwin dengan Akim dan seterusnya menjadi saudara baru Islam mendapat kritkan apabila sesetengah pihak yang mencop Akim seorang yang dayus kerana gagal mendidik Stacy lebih-lebih soal bertudung. Saya tahu ada pihak yang mendakwa bahawa saya seorang suami yang dayus kerana tidak menyuruh Stacy berhijab setelah beliau memeluk Islam. Bagi saya tohmahan sebegitu tiada asasnya kerana sebagai saudara baru dalam…

Juruterbang bergincu merah padam stereotaip industri penerbangan Seorang juruterbang wanita mengucapkan terima kasih kepada CEO AirAsia Tan Sri Tony Fernandes kerana syarikat penerbangan itu mengamalkan sistem meritokrasi yang membantu wanita berjaya dalam industri penerbangan. Juruterbang bergincu merah padam stereotaip industri penerbangan Dalam satu e-mel yang dimuat naik di Facebook Tony penulis itu yang menggunakan nama Kapten Gisellemengucapkan terima kasih kepada syarikat…

Cara bungkus pad dan 14 tips penting untuk wanita kaki hiking dan masuk hutan Cara bungkus pad dan 14 tips penting untuk wanita kaki hiking dan masuk hutan | Artikel ini merupakan sebuah tulisan dan sumbangan daripada Anastasia Azlan pengasas National Outdoor Adventure (NOA) untuk diterbitkan semula oleh TSG #KasiJadi atas keizinan. Cara bungkus pad dan 14 tips penting untuk wanita kaki hiking dan masuk hutan Sebagai seorang pemandu arah atau mountain guider yang telah berkecimpung dalam…

Doa bertemu jodoh untuk wanita Satu agenda yang besar dalam kitaran hidup manusia. Jodoh juga adalah agenda pelengkap untuk kesejahteraan dan tuntutan fitrah manusia normal yang dicipta oleh Allah. Indahnya Islam yang mensyariatkan perkahwinan yakni ikatan dan persetujuan antara dua makhluk iaitu wanita dan lelaki secara sah di sisi syarak dan undang-undang yang memang secara azalinya saling memerlukan. Tatkala terciptanya Adam arakian juga diciptakan Allah akan Hawa. Doa bertemu jodoh…

Suami gila seks dan suka langgan pelacur adakah sinar bahagia untuk wanita ini? Suami gila seks dan suka langgan pelacur adakah sinar bahagia untuk wanita ini? Kalau boleh semua pasangan mengimpikan perkahwinan bahagia hingga dapat meniti hari tua bersama. Tapi hidup berumahtangga memang banyak cabaran dan walaupun perlu dielakkan kadang-kadang penceraian adalah jalan terbaik supaya tidak menyeksa diri pasangan dan anak-anak. Ini satu lagi kisah yang dikirim oleh pembaca kami. Tujuannya…

Tips servis kereta mudah sesuai untuk wanita yang berkereta TIPS SERVIS KERETA ( UNTUK WANITA BERKERETA ) TIPS SERVIS KERETA ( UNTUK WANITA BERKERETA ) Kpd orang pompuan anda sebenarnya boleh menjimatkan duit anda masa servis kereta.. BASIC SERVIS kereta adalah i) penukaran minyak enjin tukar penapis minyak ii) cuci atau tukar penapis angin (air filter ; biasanya benda ni tahan lama.. 6 7 8 kali servis baru tukar sekaliair filter ni) iii) periksa & top up air bateri (kalau nak tukar…

Cara buang angin dan kempiskan perut terbaik untuk wanita yang bersalin czer Cara buang angin dan kempiskan perut terbaik untuk wanita yang bersalin czer Resipi ini cukup bagus buat kaum lelaki dan perempuan yang tidak mengandung atau bersalin normal pun boleh amalkan. Hanya menggunakan bahan semula jadi tanpa perapat. Kalau anda bersalin secara pembedahan petua ini sangat digalakkan sebab bersalin czer selalunya tak bertungku di bahagian perut dan angin banyak berbanding bersalin…

Seluar Sendat Izreen Azminda Dikecam Seluar Sendat Izreen Azminda Dikecam Pelakon Izreen Azminda menerima kritikan setelah gambar seluar jeans yang pakainya dilihat terlalu ketat dan menampakkan bentuk kakinya. Gambar ini dimuatnaik oleh rakan pelakon Azrel Ismail di laman sosial Instagram. Foto Izreen bersama Azrel itu jelas melihatkan Izreen berseluar ketat sekaligus mengundang komen-komen kecaman dari para netizen. Ada mengatakan imej Izreen itu tidak sesuai untuk wanita yang bertudung…

POLIS KANTOI !! Pelatih Wanita Buat Pendedahan Terpaksa Menjalani Ujian "CUCUK 2 JARI" !!! "Tuan Sakit Tuan !! Pelan-Pelan Sikit... Ehmmmmm"MENGEJUTKAN..!! Terkantoii jugak akhirnya.. Inilah luahan hati polis pelatih wanita saat menjalani ujian 'Cucuk 2 Jari' yang memang tidak sepatutnya di buat..Lihat selanjutnya.... Gambar hiasan Siapa Sanggup Jadi Polis Rekrut Polis Wanita Terpaksa Jalani Ujian Cucuk 2 Jari Dalam Kemaluan bagi Pelatih Wanita | Aktiviti antarabangsa telah mendesak pihak…

Inilah Akibatnya Kalau Wanita Tidak Memakai 'Seluar Dalam' Ketika Tidur...!! Kerana akan ... Eh..!! biar betul..!! inilah Akibatnya Kalau Wanita Tidak Memakai 'Seluar Dalam' Ketika tido.. bahaya betul..!! para kaum wanita hati2 yee.. Yang lelaki tu tolong lah ingatkan isteri anda yaa..!! isu yang cuba diketengahkan adalah mengenai akibat kalau wanita tidak memakai seluar dalam ketika tidur. Namun realitinya kebanyakkan wanita yang telah bersuami tahu akibatnya.Jika ini tidak berlaku pada…

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search