a wooden handle on a white background
Save
Product sold by
finicc-com.myshopify.com

Drops | Greb i Lakeret Eg

Product details
Giv dit køkken, soveværelse, badeværelse eller din stue et mere personligt udtryk med dette nydelige og funktionelle Drops greb fra Vonsild i eg. Træet er lakeret og kræver ikke efterbehandling.
Specifikationer på den valgte størrelse
·
Mål: længde: 143 mm, bredde: 16 mm og dybde: 43 mm
·
Afstand mellem skruehuller: 128 mm
·
Farve: eg
·
Materiale: træ
·
Lak: med lak (patinerer ikke)
·
Designer: Hans Sandgren Jakobsen
·
Medfølgende skruer: ja, passer til låge/fronter i tykkelse 16-20 mm
Udover at være en praktisk funktion, er dine nye greb også en væsentlig del køkkenets udtryk og kan være en nydelig detalje i din indretning. Med Drops som dit nye greb giver du altså hurtigt og nemt dit køkken og rum et nyt og mere unikt udtryk. Når du vælger greb, er det en fordel at tænke over både funktionalitet og design, herunder størrelse, materiale, farve, stil og komfort, så du finder dem, der matcher dig og dit behov.
Drops greb i eg
Her ses Drops grebet i eg, som er en lækker og naturlig farve, du kan bruge som et organisk element i dit hjem. Du skaber nemt et gennemført udtryk i din indretning ved at matche grebet med andre detaljer, der har samme farve. Du kan også lege lidt med din stil og finde nye måder at kombinere mønstre, farver og former på. Se hele vores sortiment af greb i træ.
Lakeret eg
Grebet er udviklet i træ. Træ vil som organisk materiale have naturlige variationer i udseendet. I en træsort som eg får du virkelig fornemmelsen af de flotte åretegninger, da træet typisk er lyst. Du kan med fordel vælge grebet i en lakeret overflade, hvis det er til køkken eller bad. Så vil grebet nemlig være beskyttet over for fugt.
Greb fra Vonsild
Vonsild er det perfekte valg, hvis du søger møbelknopper eller greb i træ af højeste kvalitet. Vonsild er et dansk brand, der er anerkendt globalt for at producere knopper og greb i træ med nydelige detaljer. De samarbejder med både danske og udenlandske arkitekter, hvilket du uden tvivl fornemmer i designet. Vonsilds udvalg tilbyder dig derfor stilfulde greb og knopper, der matcher enhver stil. Se hele vores sortiment af greb fra Vonsild.
Grebet er designet af Hans Sandgren Jakobsen.
Ships from and sold by
finicc.com