Successful extension to a Mews house in SW London by VC Design in 2010, with living room on the left and kitchen extended to the rear on the right- (the kitchen used to be at the front of the house) this was the email from the client: "You have done a great job - we are thrilled with the design for the extension"

Successful extension to a Mews house in SW London by VC Design in 2010, with living room on the left and kitchen extended to the rear on the right- (the kitchen used to be at the front of the house) this was the email from the client: "You have done a great job - we are thrilled with the design for the extension"

Very nice rear extension. Timber posts break up panels of brick and glass. www.methodstudio.london

Very nice rear extension. Timber posts break up panels of brick and glass. www.methodstudio.london

Pinterest
Search