Pinterest • The world’s catalogue of ideas

onze ingenieurs hebben zich tot het uiterste ingespannen om dezelfde uitzonderlijke rijdynamiek te kunnen bieden.

pin 3

De hemelbekleding met een mix van kasjmier draagt bij aan het gevoel van openheid en ruimte, dat nog eens wordt versterkt door het panoramaschuifdak. Het is een van de vele details die ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat u zelfs na de langste reis ontspannen aankomt.

pin 3

Strekt u zich uit en geniet van de extra 17 cm beenruimte. Laat uw voeten in het lamswollen tapijt zakken. Leun achterover tegen de beste kwaliteit leder. Alles is zorgvuldig ontworpen om een luxueuze ruimte voor uzelf te creëren. Het nieuwe ontwerp van de achterzitplaatsen zorgt voor meer comfort met perfect vormgegeven stoelen, die licht naar elkaar toe zijn gedraaid. Het is de ideale ruimte om te werken of gewoon te ontspannen en te genieten van het entertainment binnen handbereik

pin 3

Ghost Extended: Met de 6,6 liter V12 twin-turbo motor accelereert Ghost Extended Wheelbase van 0-100 km/h in slechts 5,0 seconden. Deze pure kracht wordt nu prachtig geaccentueerd door een zogkanaal, dat geleidelijk elegant uitloopt achter de Spirit of Ecstasy. Zo kunt u moeiteloos de wereld doorkruisen, volgend in haar pad.

pin 3

Ghost Extended Wheelbase gaat. De 17cm extra lengte garandeert de ultieme passagiersbeleving. Maar wat het rijden betreft hebben we geen compromis gesloten.

pin 3

De Ghost is technologisch de meest geavanceerde Rolls-Royce ooit gebouwd. Ontworpen rond een stalen monocoque chassis en een geavanceerd luchtveringsysteem inclusief Dynamic Stability Control en Active Roll Stabilisation om een dynamischer rijgedrag te creëren met behoud van de 'magic carpet ride’.

pin 3

Het nieuwe design van de voorzijde van Ghost Series II zinspeelt meteen op de kracht onder de motorkap. De LED-koplampen hebben een direct herkenbare, moderne vorm, die prachtig wordt omlijst door de ononderbroken dagrijverlichting. Dit krachtige uiterlijk wordt verder geaccentueerd door de subtiele vormgeving van de bumper, terwijl de chromen afwerking van de onderste grille voor een eigentijdse uitstraling zorgt.

pin 3

De voor het eerst beschikbare 21" wielen maken een gedurfd, krachtig statement. U kunt kiezen uit vijf verschillende wielontwerpen.

pin 2

het op innovatie aankomt, is eenvoud de sleutel. Met slechts een enkele druk op een schakelaar in de armsteun kunnen passagiers hun stoel instellen op de perfecte positie. Met de Spirit of Ecstasy draaiknop kunnen ze hun persoonlijke entertainmentkeuze bepalen op het theatersysteem achterin of contacten uit hun directory selecteren.

pin 1