Pinterest • The world’s catalogue of ideas

A major renovation was needed to bring this London, Hyde Park apartment up to date. The interior was stripped back to the timber stud walls with brick infill, ceilings were lifted back to original hei

pale stone paving in kitchen through to patio/terrace courtyard garden with bi-fold doors | pleached trees and central urn mounted onto plinth | Stonemarket Isis Delta Sand

Our contractors realize your Project in an ideal location: in the whole of Europe. Our vision: Affordable Top quality. More information, non-binding enquiry. Housesolutions2015@gmail.com

There is a road from the eye to the heart that does not go throught the intellect -K.Chesterton My name is Ari, creative and curious soul , free spirit ,interior designer and ...a dreamer , but I'm not the only one :) It's a blog for things I find...