PENSLER

Collection by John Canon

10 
Pins
 • 
28 
Followers
John Canon
  Detail, Beauty, Fine Art Paintings

Leonard Fordriver

Denne smukke pensel med ekstra hår, og bredt hoved, bruges til udligning af "perfekte" streger ved feks mamorering eller lign. Den er fremstillet af grævlingehår, og er blød, dog ikke at sammenligne med mårhår. Penslen fåes i størrelser fra 5 cm til 15 cm.

  Beauty

Leonard viftepensel 273 EV

Grævlingehårsbørste med langt naturlig poleret håndtag. En viftepensel som kan bruges til diverse effekter, akvarel såvel som olie og akryl.

  Straightener, Lipstick, Beauty, Lipsticks

Da Vinci Maestro 10 Pensel i æske

MAESTRO red sable akvarelpensler er fyldige og har en stærk, perfekt spids. Siberiske Kolinsky red sable hår, halehår fra udvalgte hanmårs vinterpels, bevarer en perfekt spids og har en rigtig god elasticitet. Penslen er udstyret med et sort poleret træskaft, og hver enkelt pensel er blevet testet grundigt. Penslerne er fremstillet i den gode kvalitet fra Da Vinci i Tyskland! Vælg mellem str 12, 16 eller 20.

Da vinci cosmotop Spin

Denne akvarelpensel er lavet i et mix af klassiske naturhår, kombineret med syntetiske hår. En stor rund pensel til dig med brug for store armbevægelser, fremstillet i den gode kvalitet fra Da Vinci i Tyskland!

The Golden Brush serie 200 svinehår Japan, Japanese Dishes

Stellings Golden Brush serie 200 svinehår Rund

Stelling har sin egen serie af pensler. Serien, som før gik under navnet The Golden Brush, hedder nu Stellings Golden Brush. Det fine Stelling logo på skaftet, bærer historiens vingesus, fra dengang Stelling startede i 1860, og man stod og blandede pigmenter og bindemiddel i butikken, så kunstneren kunne få sine højt pigmenterede farver. Stellings Golden Brush er en fantastisk pensel til akryl og olie, med fine svinehår fremstillet i Japan. En solid og god pensel med stride svinehår der især…

  Pencil, Velvet

Leonard sleppert

En pensel med kort skaft, og lange hår, som er genial til at male lange lige streger uden ophør, kalligrafi, eller hvad du kan komme i tanke om. Penslen er lavet af egernhår, som gør den blød samt at den kan indeholder meget vand eller maling. Hårene er klippet skrå for at få en tynd fin spids.

  Pinstriping, Alternative, Comic Strips

Da Vinci Casaneo Pinstriping 706

Sword striper og pinstriping børster af egernhårs efterlignede syntetiske fibre. På grund af den stigende efterspørgsel efter denne type børste, på verdensplan, har vi udviklet et attraktivt alternativ fremstillet i en ny syntetisk fiber, der kommer

  Bobby Pins, Hair Accessories, Beauty, Hair Pins, Hair Barrettes, Hair Accessory, Hairpin

Leonard 580 UB Mangusterhår Filbert

Ekstra fin Mangusterhårspensel, i filbert form, og langt skaft med gylden spids.

  Magnetic Knife Strip, Knife Block, Spinning, Brushes, Tableware, Make Up, Circuit, Hand Spinning, Dinnerware

Da Vinci Cosmotop Spin 5584 Spids

Cosmotop Spin fra Da Vinci kan indeholde mere vand end nogen anden syntetisk pensel. De findes i fire former; flad, rund, skrå og spids med stor bug, som kan indeholde meget vand/farve. Blandingen og placeringen af 5 forskellige diametre af fine syntetiske tråde, gør at penslen opfører sig som naturligt hår. den langtidsholdbare syntetiske fiber af høj kvalitet, har en god affjedring. Penslerne er håndlavede, så der vil forekomme variation i håndtagene.

  Online Painting, Fondue Forks, Box, Ideas, Atelier, Snare Drum, Boxes, Thoughts

AMI Pensel Etui

Et smart penseletui lavet i sort nylon og med smart lukning. Der er plads til 13 pensler Mål åbnet: 32x34 cm Mål lukket: 16x34 cm Man kan også bruge etuiet som en stående penselholder, så penslerne er nemmere at få fat i under arbejdet.