A geometric mirrored wall conceals closets and storage spaces, which are located behind the touch latch mirrored doors.

Tour a Serene Notting Hill Studio House Designed by Michael Reeves

MIRROR WALL A geometric mirrored wall conceals closets and storage spaces, which are located behind the touch latch mirrored doors. - Serene Notting Hill Studio House Designed by Michael Reeves

Fairwood Buddies Café, Hong Kong by Beige Design _

spiegels op plafond Fairwood Buddies Café, Hong Kong by Beige Design _

Pair of vintage swivel brass bar stools | From a unique collection of antique and modern stools at http://www.1stdibs.com/furniture/seating/stools/

Pair of vintage swivel brass bar stools

Pair of vintage swivel brass bar stools | From a unique collection of antique and modern stools at http://www.1stdibs.com/furniture/seating/stools/

Pinterest
Search