Here is another view of the mezzanine created by our team for DHL, connecting the shop floor with the #offices. #design #fitout

Here is another view of the mezzanine created by our team for DHL, connecting the shop floor with the

#officespace #admin areas at #DHL

#officespace #admin areas at #DHL

Warehouses, Pole Barns

Warehouses, Pole Barns

The #design for the #reception area to the hub was achieved, showcasing the #DHL #brand

The for the area to the hub was achieved, showcasing the

Warehouses, Pole Barns

Warehouses, Pole Barns

We incorporated the colours from the DHL brand into the elevator

We incorporated the colours from the DHL brand into the elevator

The elevated #mezzanine area allows the workers at DHL to connect, from those on the shop floor, to the administrators working within the office. This improves flows of communication as studies have shown.

The elevated area allows the workers at DHL to connect, from those on the shop floor, to the administrators working within the office. This improves flows of communication as studies have shown.

The signage for #DHL in #Lewisham

The signage for in

The boardroom at #DHL has a nice feature wall which showcases one of their vehicles distributing parcels.

The boardroom at has a nice feature wall which showcases one of their vehicles distributing parcels.

The #design factored in the movement of packages

The factored in the movement of packages

Pinterest
Search